Actorul american Nicolas Cage va juca in musicalul "Frank or Francis", regizat de cineastul Charlie Kaufman.

Nicolas Cage a fost nominalizat la Oscar in 2003 pentru rolul din "Adaptation", un lungmetraj regizat pe baza unui scenariu scris de acelasi Charlie Kaufman.

Din distributia musicalului "Frank or Francis" mai fac parte actorii specializati in filme de comedie Steve Carell si Jack Black. Musicalul graviteaza in jurul vietii unui scriitor, Frank, care intra intr-un conflict cu un blogger, Francis.

Productia acestui film, regizat de Kaufman pe baza unui scenariu propriu, va incepe in ianuarie 2012.

In cei peste 20 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat mai mult de 40 de filme, printre care se numara "Parasind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, si "Suflet salbatic" (1990), in regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Anul trecut, actorul a filmat in Romania pentru noul sau film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat in 2012.

Charlie Kaufman este scenaristul unor filme celebre, precum "In pielea lui John Malkovich/ Being John Malkovich", "Stralucirea eterna a mintii neprihanite/ Eternal Sunshine of the Spotless Mind" si "Synecdoche, New York".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.