Se pare ca filmuletele in care Zavo danseaza lasciv au fost un fel de preview la ce a pregatit aceasta pentru sfaristul verii.

Potrivit Click!, Oana Zavoranu va pleca in SUA pentru a dansa in trupa regretatului Michael Jackson si isi va incerca norocul si ca actrita, avand stabilita o intalnire cu regizorul Mick Davis.

"Anul trecut cand eram intr-o discoteca de fite din Los Angeles si dansam asa cum stiu eu, am fost remarcata de o gasca de negri care au venit la mine si m-au intrebat unde am invatat sa dansez asa de bine. Printre ei se afla si Rick unul dintre dansatorii lui Michael Jackson din ultimul turneu al lui, intitulat "This is It". I-am spus ca nu am luat nici o ora de dans in viata mea, a fost foarte surprins de talentul meu si mi-a propus sa ma alatur trupei. Unul dintre motivele pentru care plec in L.A., in august, este de a ma reintalni cu ei si de a vedea cum putem colabora", a declarat Oana Zavoranu.

  • Click aici pentru a vedea cateva filmulete in care Zavo isi demonstreaza talenetele de dansatoare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.