Cantareata britanica de origine tamila M.I.A.a lansat pe Twitter un cantec, intitulat "27", in memoria cantaretei Amy Winehouse, care a murit sambata la varsta de 27 de ani

Acest single este o inregistrare demo, in versiune nefinalizata. Artista britanica a declarat pe site-ul Soundcloud.com ca dedica aceasta piesa tuturor prietenilor ei care au murit la varsta de 27 de ani, scrie MEDIAFAX.

"Am inregistrat acest cantec inainte de izbucnirea scandalului WikiLeaks si nu l-am postat niciodata online. E o versiune demo, nefinalizata. R.I.P. Amy Winehouse (Odihneste-te in pace, Amy Winehouse)", a scris M.I.A. in mesajul ei postat pe Twitter.

Cantareata si compozitoarea britanica Amy Winehouse, in varsta de 27 de ani, a fost gasita moarta, sambata dupa-amiaza, in apartamentul ei din Londra.

27 by _M_I_A_


27 este varsta la care multi artisti celebri au murit, printre acestia numarandu-se Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison si Kurt Cobain.

  • Mathangi "Maya" Arulpragasam, cunoscuta sub numele de scena M.I.A., este o cantareata, compozitoare, producatoare britanica de origine tamila, renumita pentru implicarea sa in moda, arte vizuale si activism politic.

In 2009, revista Time a inclus-o pe M.I.A. in topul 100 al celor mai influente persoane din lume, datorita "influentei globale pe care o are in mai multe domenii".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.