Una dintre cele 100 de chitare Fender Stratocaster semnate Bon Jovi este acum in Romania si poate fi castigata in promotia verii Ciuc Premium.

Pana sa ajunga in mainile castigatorului, chitaristi romani de legenda au cantat la chitara Bon Jovi. Primii care au incercat-o sunt Dan Iliescu de la Timpuri Noi si Jimi El Laco, chitaristul trupei Nightlosers.

  • Cum poti castiga chitara Bon Jovi?

Promotia Ciuc Premium a debutat pe 6 iunie si se incheie pe 31 august.

Pentru a castiga chitara Fender semnata Bon Jovi, concurentii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

• Sa compuna o secventa muzicala formata din 9 note. Fiecarei note muzicale ii corespunde un numar. Astfel, secventa de 9 note muzicale devine un numar format din 9 cifre

• La sfarsitul campaniei organizatorii vor genera aleatoriu un numar de 9 cifre. Castigatorul chitarei va cel care va avea numarul cel mai apropiat, mai mare, de acest numar.

• Pentru a putea compune o secventa muzicala, concurentii au nevoie de puncte (50 de puncte). Punctele pot fi acumulate pe ciucpremium.ro, in cadrul sectiunilor „Experimenteaza Ciuc Music Quiz”, „Asculta super muzica”, „Vezi super clipuri”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.