Trupa britanica Take That detine in prezent recordul celor mai mari incasari pentru o serie de concerte, dupa cele opt show-uri de pe stadionul Wembley, sustinute in iunie si iulie, care au adus grupului venituri de peste 43 de milioane de euro, potrivit Billboard Boxscore.

Recordul anterior era detinut de Bruce Springsteen, a carui serie de 10 concerte la Stadionul Giants din New Jersey (SUA) a avut incasari de circa 27 de milioane de euro si 566.560 de spectatori.

In clasamentul actual, Take That ocupa si locul al doilea, cu seria de opt concerte sustinute la Stadionul din Manchester in iunie, scrie MEDIAFAX.

Un alt record inregistrat de trupa este si numarul de spectatori prezenti la cele opt concerte de pe Wembley, care se ridica la 623.737.

Turneul Take That in Marea Britanie, care a cuprins 29 de concerte, cu incasari de 129,2 milioane de euro si la care au venit 1,8 milioane de fani, a fost primul dupa 15 ani la care a participat si Robbie Williams, care a revenit in trupa anul trecut.


La inceputul anului, formatia a reusit sa intreaca nume precum The Beatles si Michael Jackson si a fost declarata "Best-selling Music Act", pe site-ul Amazon.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.