Desi auditiile megashow-ului X Factor din Marea Britanie au ajuns abia la jumatate, zvonurile cu privire la Grupele Judecatorilor nu au intarziat sa apara.

Se pare ca Beyonce Knowles isi va ajuta fost colega de la Destiny’s Child, acum membra a juriului X Factor, sa isi aleaga finalistii.

Potrivit publicatiei engleze Heat, celebra Beyoncé Knowles se va reuni cu Kelly Rowland, fosta sa colega din Destiny's Child, de aceasta data nu pe scena, ci in culisele ei, pentru a-i ajuta pe concurentii celui mai popular show din lume sa devina adevarate staruri.

Cele doua vedete vor analiza impreuna concurentii si ii vor alege pe cei mai promitatori dintre acestia, atat din punct de vedere al vocii, cat si al prezentei scenice. Mai mult, participantii care vor ajunge in urmatoarea etapa a show-ului vor fi coordonati de cele doua supervedete, astfel incat sa ajunga sa sustina reprezentatii impecabile in fata a milioane de telespectatori.

Beyonce i se alatura fostei sale colege pentru ca, asa cum recunoaste, nu are astampar cand nu lucreaza. "Devin chiar suparatoare in momentele cand nu cant pe scena si nu am nicio sedinta foto de realizat. Sunt prea multi oameni care se uita la mine asteptand sa fac ceva extraordinar", spune ea.

  • La fiecare sezon al megashow-ului X Factor, juratii coopteaza un coleg din industria pe care o reprezinta, pentru a-i ajuta sa-i selecteze si sa-I antreneze pe cei mai talentati concurenti.

Anul trecut, Will.l.am, instrumentistul de la Black Eyed Peas, i s-a alaturat lui Cheryl Cole ca mentor al participantilor X Factor, iar Sharon Osbourne i-a sprijinit pe concurentii coordonati de juratul Louis Walsh.

Si actrita si cantareata Sinitta a fost mai multi ani la rand “partenera” lui Simon Cowell, producatorul show-ului, dar, odata cu plecarea acestuia la X Factor SUA, pozitia ei in cadrul concursului a devenit incerta.

  • Ceilalti membri ai juriului X Factor din UK, Gary Barlow, Tulisa Contostavlos si Louis Walsh, nu au dorit sa isi dezvaluie deocamdata colaboratorii cu ajutorul carora isi vor antrena viitorii „discipoli”.
Citeste si:
Michelle Obama a lansat o melodie pentru femei
VIDEO  Michelle Obama a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.