Michael Jackson s-a clasat pe prima pozitie a topului celor mai bune secvente de dans din toate timpurile ce au fost captate pe pelicula, intr-un sondaj realizat de Disney Chanel.

Prestatia fostului "rege al muzicii pop" din promo-ul cu accente horror pentru videoclipul piesei "Thriller", din 1984, a depasit in mod clar evolutia ansamblului de actori din filmul "Liceul muzical/ High School Musical" (2006), prezent in top cu piesa "We're All In This Together".

Locul al treilea a revenit halucinantei evolutii a dansatorului Tobias Mead, in timpul auditiilor pentru emisiunea "Britain's Got Talent" din 2010.

Michael Jackson este prezent a doua oara in acest top, pe locul al patrulea, cu legendara coregrafie din videoclipul "Smooth Criminal".

Hannah Montana, cu videoclipul "Hoedown Throwdown", si Beyonce, cu videoclipul "Single Ladies (Put A Ring On It)", impart locul al cincilea.

  • In cadrul aceluiasi sondaj, Michael Jackson a fost desemnat "King of Dance" (Regele Dansului), devansandu-i pe membrii trupei JLS, actorul Zac Efron - starul din "High School Musical" - si cantaretul devenit actor Justin Timberlake.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.