Ciudateniile nu se limiteaza doar la lumea celebritatilor, insa de acolo ne sar in ochi. Asa si cu numele copiilor unor vedete de la Holywood.

Alicia Silverstone si-a numit copilul Bear Blu (ursul albastru), in timp ce cantareata Mariah Carey a ales ca baietelul ei sa se numeasca Maroccan, dupa numele unei camere din apartamentul ei in care Nick Cannon a cerut-o de sotie.

Nici celebrul bucatar Jamie Oliver nu a fost foarte inspirat cand si-a botezat copiii. Acesta a ales pentru cei patru micuti ai sai nume foarte ciudate: Poppy Honey Rosie (Rosie opiu si miere), Daisy Boo Pamela (Pamela margareta draguta ), Petal Blossom Rainbow (petala de floare curcubeu) si Buddy Bear (amicul urs), scrie UsMagazine.

Actrita Gwyneth Paltrow, care si-a botezat fiica Apple (mar), explica de ce a ales acest nume.“Suna extrem de bine si creaza o imagine superba - stii, merele sunt asa dulci si biblice. Pur si simplu am crezut ca suna minunat si simplu” a spus aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.