Actrita americana Eva Longoria, interpreta personajului Gabrielle Solis din serialul "Neveste disperate", apare intr-o scena fierbinte, in care face sex cu o alta femeie, intr-un nou film turnat la Hollywood.

Potrivit dailymail.co.uk, actrita in varsta de 36 de ani face parte din distributia filmului "Without Men", in care interpreteaza rolul unei femei devenita liderul unui sat din America Latina, ramas fara barbati.

Dupa ce toti barbatii din acel sat sunt recrutati cu forta de o grupare de gherila, femeile din sat sunt nevoite sa indeplineasca sarcinile efectuate in mod traditional de sotii si logodnicii lor. Aceasta situatie neobisnuita se afla la originea unei scene fierbinti, in care personajul interpretat de Eva Longoria face sex cu personajul jucat de partenera ei din distributie, Kate del Castillo, iar regizoarea filmului considera ca aceasta scena este foarte "senzuala". [Eva Longoria radiaza la 36 de ani]

"A fost putin cam dificil, deoarece ambele actrite sunt heterosexuale. Au fost putin cam nervoase, dar s-au amuzat foarte mult in timpul filmarii acelei scene. Am reusit insa sa turnam o scena plina de dragoste. Publicul feminin nu vrea sa vada scene pornografice, iar scena noastra a fost foarte senzuala, ambele actrite sunt nu doar foarte frumoase, ci si incredibil de amuzante", a declarat pentru Fox News regizoarea Gabriela Tagliavini.

Filmul "Without Men", realizat pe baza romanului "Tales of the Town of Widows" de James Canon, prezinta povestea personajului jucat de Longoria, Rosalba, care devine primarita acelui sat, transmite MEDIAFAX.

Singurul barbat ramas in sat, preotul Rafael, ajunge sa creada ca este de datoria lui sa le lase insarcinate pe femeile din sat.

In cele din urma, un jurnalist american, jucat de Christian Slater, ajunge in localitate pentru a scrie un articol despre acel subiect neobisnuit si are o aventura cu personajul interpretat de Eva Longoria.

Eva Longoria, al carei divort de Tony Parker a fost finalizat in luna ianuarie, si-a reinnoit contractul cu producatorii serialului "Neveste disperate/ Desperate Housewifes". Cel de-al optulea sezon al acestui serial de televiziune va fi difuzat pe micile ecrane americane incepand din luna septembrie. [Eva Longoria si Tony Parker, despartiti "cu acte-n regula"]

Citeste si:
15+ vedete trecute de 40 de ani care arata splendid fara machiaj
15+ vedete trecute de 40 de...

Pe de alta parte, filmul "Without Men" va avea premiera in Statele Unite pe 29 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.