Rusoaica Alisa Kleibanova nu a mai participat la niciun turneu de tenis din luna mai. Motivul, care a socat o lume intreaga, a fost dezvaluit chiar in ziua in care ea a implinit 22 de ani.

Alisa Kleibanova a iesit din circuitul WTA in ultimele doua luni. Potrivit Realitatea.net, rusoaica, ajunsa pana pe locul 20 in ierarhia WTA in acest an, a implinit, vineri, 22 de ani, prilej cu care a dat publicitatii o scrisoare emotionanta si socanta, totodata, in care a tinut sa explice de ce a lipsit in ultima vreme de la turnee.

"Este ziua mea si vreau sa multumesc tuturor pentru urari si frumoasele mesaje primite. Astazi o sa va spun de ce nu mai sunt prezenta la turnee. Nu este o perioada prea usoara pentru mine. Am Limfomul Hodgkin, o forma de cancer", a dezvaluit aceasta.

Tanara sportiva urmeaza in prezent, un tratament pentru combaterea maladiei la Perugia (Italia), unde se afla un spital foarte bun de oncologie si unde spera ca medicii sa-i redea sansa la viata si implicit, de a mai juca tenis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.