In viata Mariei Dinulescu se pare ca a aparut din nou "soarele". Actrita a fost vazuta vineri pe aeroportul "Henri Coanda" asteptand un barbat al carui avion venea tocmai din Finlanda.

Maria Dinulescu, in varsta de 30 ani, a fost surprinsa vineri cand isi lua iubitul de la aeroport. Surse din anturajul frumoasei actrite au declarat, potrivit Realitatea.net, ca bruneta se iubeste cu finlandezul Staffan Friberg (30 de ani) de ceva vreme.

Pana acum, cei doi indragostiti s-au vazut la Helsinki, dar si la Stockholm (Suedia), unde el locuieste. Este prima data cand Staffan vine sa-si viziteze iubita in Romania.

Potrivit click.ro, Staffan Friberg lucreaza la Base Vision ca project manager in Stockholm (Suedia) si nu se mai vazuse cu actrita romanca de weekendul trecut. Contactata telefonic, Maria s-a abtinut de la comentarii: "Nu vreau sa mai vorbesc deloc despre viata mea privata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.