Fiica rockerului Ozzy Osbourne, a reusit sa opreasca furtul unui automobil din Londra, luni seara, dupa ce i-a speriat pe cei doi hoti surprinsi asupra faptului

"Am oprit doi tineri care incercau sa fure o masina. Tot ce am spus a fost «Oi!» si ei au fugit ca din pusca. Nu mi-am dat seama ca sunt chiar atat de infricosatoare!", a declarat starleta intr-un mesaj postat pe contul ei de Twitter.

In seara urmatoare insa, Kelly Osbourne a avut parte din nou de un episod "belicos", cand aproape s-a luat la bataie cu un barbat, in restaurantul Nobu, scrie MEDIAFAX.

"Ma intristeaza faptul ca angajatii de la Nobu i-au permis unui barbat sa se certe si sa se bata cu mine, doar pentru ca eu i-am cerut sa nu-si mai loveasca paharul de masa!", a declarat Kelly.

Ulterior, ea a postat un alt mesaj, in care a precizat ca directorul restaurantului Nobu din Londra a intervenit pentru a pune lucrurile in ordine si i-a telefonat pentru a-si cere scuze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.