Actorul Cuba Gooding Jr., detinator al unui premiu Oscar, filmeaza in prezent in Bucuresti, la Studiourile MediaPro, pentru thrillerul "One in the Chamber", in care mai joaca Dolph Lundgren si Billy Murray,

Filmul, regizat de William Kaufman, spune povestea unui asasin platit care joaca la dublu in mijlocul unui razboi intre clanuri mafiote rusesti. Acesta devine, astfel, tinta unui inamic necunoscut.

Filmarile vor dura cateva saptamani si au loc exclusiv in Bucuresti, relateaza MEDIAFAX.

La filmari participa si mai multi figuranti romani.

Cuba Gooding Jr. a devenit cunoscut pentru rolul din "Jerry Maguire" (1996), pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar. A mai jucat in "Mai bine nu se poate" (1997), alaturi de Jack Nicholson, "Barbati de onoare" (2000) si "Pearl Harbor" (2001).

Un cunoscut al filmelor de actiune, actorul regizorul si maestrul artelor martiale Dolph Lundgren a jucat in filme precum "Rocky IV" (1985) si "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" (2010).

Actorul britanic Billy Murray este cunoscut din serialul TV "EastEnders". A mai jucat in filme precum "Freight" (2010).

Potrivit imdb.com, filmul "One in the Chamber" va avea premiera anul viitor, in Statele Unite ale Americii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.