Actorul scotian Ewan McGregor a acceptat sa apara intr-o spot televizat, realizat de UNICEF, in care ii indeamna pe britanici sa doneze bani pentru a-i ajuta pe copiii din tarile est-africane, puternic afectate de seceta

Starul din "Transpotting", care este de multi ani ambasador pentru UNICEF, descrie in acest spot TV conditiile dificile de trai din regiunea est-africana, explicand intr-un apel emotionant faptul ca locuitorii din acele tari sufera de foame, din cauza secetei, scrie MEDIAFAX.

Actorul ii indeamna pe britanici sa doneze bani pentru aceasta cauza, spunand ca este nevoie de aproape 32 de milioane de dolari pentru a transporta alimente in regiune.

"Intr-o singura tabara de refugiati din Kenya traiesc aproape 500.000 de oameni care au nevoie urgenta de alimente, apa si servicii de sanatate primare. Situatia devine in regiune din ce in ce mai critica. Amenintarea mortii prin infometare este foarte reala. Cateva kilograme de alimente nu inseamna mare lucru aici, in Marea Britanie, insa pentru un copil din estul Africii ele pot sa insemne diferenta dintre viata si moarte", a declarat actorul.

Spotul va fi difuzat pe micile ecrane din Marea Britanie incepand de miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.