Desi este destul de rezervata cand vine vorba de viata sa personala, celebra actrita le-a permis celor de la Vogue s-o fotografieze alaturi de sotul ei si cei trei copii ai lor.

Intr-una din poze, actrita, in varsta de 46 de ani, joaca rolul de mama protectiva in timp ce fetitele ei (Marion si Tabitha) se joaca intr-o bucatarie haotica dar totusi foarte stylish, iar in alta apare alaturi de fiul ei, James Wilkie, in varsta de 8 ani, si de prietenii acestuia, scrie DailyMail.


Sursa foto: vogue.com

De asemenea, Sarah Jessica Parker a pozat si alaturi de sotul ei, actorul Matthew Broderick.

Pe langa acest pictorial, actrita a oferit si un interviu revistei Vogue in care vorbeste noul ei film “I Don't Know How She Does It”, in care joaca rolul unei femei de succes, care se chinuie sa gaseasca un echilibru intre cariera si viata de familie.

Desi are o cariera de peste 30 de ani, actrita marturiseste ca inca mai are emotii cand face cunostinta cu un nou rol si ca personajul Carrie Bradshaw nu seamana deloc cu ea.

“Iubesc sa joc acest rol (n.r. Carrie Bradshaw), care mi-a schimbat viata intr-un mod extraordinar, insa nu sunt eu. Nu sunt innebunita dupa pantofi si nu ma gandesc toata ziua la haine, desi am un respect enorm pentru lumea modei”, a declarat vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.