Gisele Bundchen este cel mai bine platit model, insa poloneza Anja Rubik vine cu forta din spate.

Votata drept cel mai influent manechin din lume, Anja a aparut pe copertile a 59 de reviste doar in ultimul an si de curand a devenit imaginea Kurt Geiger, unul dintre cei mai importanti producatori de pantofi din lume, scrie DailyMail.

De asemenea, modelul, in varsta de 28 de ani, apare si in campania de promovare a noului parfum semnat de Elie Saa si s-a lasat fotografiata de celebrul Karl Lagerfeld pentru Calendarul Pirelli 2011.

  • Potrivit perfecte.ro, in topul celor mai solicitate fotomodele se mai afla si modelul Constance Jablonski, in varsta de 20 de ani, care a defilat pentru 83 de designeri, insa a aparut pe “doar” 46 de coperte.

Modelul de origine olandeza Lara Stone a fost si ea foarte solicitata in ultimul an, gratie zambetului ei seducator si formelor voluptoase. A aparut pe 47 de coperte, insa nu a excelat la defilari. A castigat mult datorita contractului cu Calvin Klein.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.