Actrita Courtney Cox a devenit editor pentru un blog de moda si lifestyle, pentru care va scrie o rubrica periodica, in care va oferi cititoarelor sfaturi utile in aceste domenii, informeaza contactmusic.com.

Starul serialului "Prietenii tai" a devenit editor pentru site-ul xoJane.com, unde ofera sfaturi si sugestii pentru femeile care doresc sa aiba o piele cu un aspect intinerit, dar si mai multa energie in viata de zi cu zi.

In primul ei articol postat pe acest site, Courtney Cox a marturisit ca foloseste adeseori un anumit tip de vopsea de par foarte ieftina pentru ca parul ei negru sa isi pastreze stralucirea. Actrita a vorbit totodata despre o serie de creme si produse de machiaj costisitoare din colectia Edward Bess, transmite MEDIAFAX.

Courtney Cox nu este singurul nume important de la Hollywood care se implica in blogosfera lifestyle - actrita Gwyneth Paltrow ofera adeseori sfaturi utile in acest domeniu pe site-ul Goop.com.

Courtney Cox a devenit celebra gratie rolului Monica Geller pe care l-a interpretat in cele 10 sezoane ale serialului "Prietenii tai/ Friends".

Actrita este casatorita cu David Arquette, de care s-a despartit in octombrie 2010. Cei doi actori au impreuna o fiica, nascuta in iunie 2004, a carei nasa de botez este Jennifer Aniston, alaturi de care Courtney Cox a jucat in serialul de televiziune "Prietenii tai/ Friends".

Courtney Cox si David Arquette au revenit in aprilie, impreuna, pe marile ecrane, odata cu lansarea filmului "Scream 4", in care si-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.