Trupa suedeza Europe a anuntat ca va intra in toamna acestui an in studiouri pentru a inregistra cel de-al noualea album din cariera, ce va fi lansat in aprilie 2012.

Acest nou material discografic va fi realizat in colaborare cu producatorul muzical Kevin Shirley.

"Simtim ca inca mai putem sa inregistram un album rock. Kevin este omul cel mai potrivit pentru acest lucru. Ne place foarte mult ce a facut el pentru Bonamassa, Black Country Communion si Black Stone Cherry. Este foarte bun", a declarat Joey Tempest, solistul trupei Europe.

Inregistrarile pentru cel de-al noualea album de studio al grupului suedez vor debuta la Stockholm, pe 2 octombrie, iar noul material discografic va fi lansat pe piata in aprilie 2012.

  • Inainte de aceasta, trupa Europe va lansa DVD-ul "Europe: Live At Shepherd's Bush", care contine si un single ce nu a fost niciodata lansat, intitulat "Doghouse".

Celebra pentru hitul ei din 1986 "The Final Countdown", Europe reprezinta si in zilele noastre una dintre cele mai renumite trupe rock suedeze.

  • Europe a concertat si in Romania, in 2010, in cadrul festivalului Peninsula.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.