Proaspat casatoriti, printul Albert de Monaco si Charlene au petrecut luna de miere in hoteluri separate.

Potrivit DailyMail, cei doi ar fi trebuit sa locuiasca intr-un apartament de lux, la hotelul Oyster Box din Umhlanga Rocks, care costa 4.000 de lire sterline pe noapte, insa Charlene a preferat sa se cazeze intr-o camera mai ieftina in acest hotel, in timp ce Albert s-a cazat la 15 km distanta, la hotelul Hilton din Durban.

Informatiile au fost confirmate de presa sud-africana, care sustine ca dupa ce au ajuns impreuna la o intalnire cu presedintele Jacob Zuma, cei doi au plecat cu masini diferite.

Potrivit aceleiasi surse, in “saptamana de miere”, Charlene nu parea deloc fericita si a zambit foarte rar. Singura data cand fata i s-a luminat a fost la intalnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu.

Mai mult, Albert si Charlene s-au intors din luna de miere mai devreme decat stabilisera pentru ca Alberta trebuie sa faca un test AND pentru un proces de paternitate.


Saptamana trecuta, presa din strainatate scria ca rezultatele testelor ADN ar putea aparea in timpul lunii de miere a celor doi si daca se va dovedi ca Albert a fost necredincios, Charlene ar putea refuza sa se intoarca la Monaco.

"Charlene s-a resemnat cu faptul ca Albert are copii nelegitimi, insa este disperata sa afle daca vreunul dintre ei s-a nascut in timpul relatiei de cinci ani pe care au avut-o", a declarat o sursa a Palatului din Monaco.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.