Actorul american Shia LaBeouf a declarat intr-un interviu recent ca s-a batut din cauza unei glume proaste cu britanicul Tom Hardy, colegul sau din distributia pentru "The Wettest County In The World", in timpul filmarilor pentru aceasta drama.

LaBeouf, starul din seria "Transformers", a recunoscut ca a intampinat dificultati in a se imprieteni cu Tom Hardy in timp ce jucau impreuna in drama "The Wettest County In The World", iar diferentele de opinii dintre ei s-au manifestat violent intr-o zi, cand cei doi actori s-au batut pe platourile de filmare, scrie MEDIAFAX.

Shia LaBeouf sustine ca acea bataie a reprezentat un incident singular si ca Tom Hardy "nu i-a mai spus apoi niciodata acele lucruri agresive".

Insa acea bataie nu a fost singurul conflict pe care LaBeouf l-a avut cu actorul britanic - el sustine ca i-a dispretuit pe colegii lui de distributie Hardy si Jason Clarke in momentul in care acestia au inceput sa se laude cu masinile lor elegante si costisitoare.

Shia LaBeouf, care a fost platit cu cate 15 milioane de dolari pentru rolurile din superproductiile din seriile "Transformers" si "Indiana Jones", a insistat asupra faptului ca nu este deloc interesat in a-si cheltui banii pe gadget-uri si "jucarii" scumpe si sustine ca se simte "cu adevarat rusinat" in legatura cu averea lui, care nu inceteaza sa creasca.

"In acest moment, am suficient de multi bani pentru a trai 25 de vieti. Nu as putea sa cheltuiesc toti banii pe care-i am acum. Insa nu sunt deloc interesat de toate acele prostii materialiste pe care poti sa le cumperi cu bani", a declarat Shia LaBeouf intr-un interviu acordat publicatiei Details.

"Ei vorbeau despre Ferrari si alte prostii de genul acesta, spunand ca este o masina cool. Daca Jason Clarke ar sosi acum, aici, intr-un Ferrari, eu nu mi-as spune privindu-l «Ce tip al dracului de cool!», ci mai degraba «Ia te uita si la clovnul asta!». Cred ca faptul ca eu dispretuiesc acele lucruri ma ajuta sa fiu in siguranta", a declarat actorul american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.