Fanii "Harry Potter" vor putea sa ii aduca un omagiu eroului lor, la premiera ultimului film din serie, "Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2", miercuri, in Bucuresti.

Astfel, 150 de fani vor avea ocazia sa vada gratuit marea premiera "Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2", in IMAX 3D, la Cinema City Cotroceni. Fanii adevarati care vor sa-si ia "la revedere" cum se cuvine trebuie doar sa se imbrace precum personajul lor preferat din franciza "Harry Potter" si sa se numere printre primii 150 sositi la eveniment, scrie MEDIAFAX.

In plus, trei dintre fanii care vor prezenta cele mai mari similitudini cu personajele favorite din "Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2" vor fi rasplatiti cu premii speciale.

Alaturi de fani, vor participa la eveniment si vedete-surpriza, special reunite pentru a aduce un omagiu celebrei serii care a marcat o generatie intreaga.

  • In acest capitol final, tensiunea urca la cote nebanuite, culminand cu batalia epica dintre Harry Potter si cel mai mare dusman, Lordul Cap-de-mort. Lunga calatorie ia sfarsit cu dramatica inclestare intre bine si rau. Dupa ce au distrus un Horcrux si au aflat semnificatia magicelor Talismane ale Mortii, Harry impreuna cu Ron si Hermione continua cautarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o sansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Insa, spre ghinionul lor, maleficul personaj reuseste sa puna mana pe Bagheta de Soc si acum vrea cu orice pret sa atace Scoala Hogwarts si sa puna stapanire pe cele doua lumi.

Un veritabil "fenomen" comercial a inceput in iunie 1997, odata cu lansarea primei carti a scriitoarei J. K. Rowling, "Harry Potter si Piatra Filosofala". De atunci, peste 400 de milioane de carti au fost vandute, traduse in 69 de limbi straine. J. K. Rowling a declarat in repetate ocazii ca nu va scrie o continuare a aventurilor tanarului vrajitor, spre disperarea milioanelor de fani ai acesteia.


Cele sapte adaptari cinematografice ale romanelor lansate pana in prezent pe marile ecrane, incepand din 2001, alcatuiesc cea mai profitabila franciza din cinematografie, cu incasari totale de 6,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.