Weekendul ce tocmai s-a incheiat i-a dat emotii celebrei actrite, care a fost nevoita sa sune la politie dupa ce doua persoane necunoscute i-au incalcat proprietatea.

Trei masini de politie si un elicopter s-au deplasat la resedinta actritei din Los Angeles, in seara de duminica spre luni, insa, pana la sosirea echipajelor, intrusul a disparut, scrie ShowbizSpy.

Acesta fusese al doile incident, dupa ce sambata, aceasta a chemat politia dupa ce o persoana necunoscuta a sarit peste zidul de protectie si a fost vazuta pe peluza din fata vilei.

Initial s-a crezut ca intrusul era un paparazzo, insa o sursa apropiata actritei a negat acest lucru spunand ca Halle lucreaza cu o echipa de fotografi profesionsiti.

“Halle, Gabriel si actualul ei iubit Olivier Martinez ii cunosc bine. Ei n-ar face niciodata ceva atat de prostesc ca saritul unui gard. Daca unul ar face totusi acest lucru, un altul l-ar fotografia cu siguranta imediat, pentru ca ei sunt atat de competitivi", a declarat sursa citat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.