Dupa doi ani de relatie, celebrul actor se pare ca s-a saturate de fitele iubitei lui.

Potrivit ShowbizSpy, George Clooney nu a mai suportat faptul ca modelul italian Elisabetta Canalis era ahtiata dupa faima si luna trecuta a anuntat ca s-a despartit de aceasta.

Un apropiat al actorului a povestit ca in vacante Elisabetta Canalis statea foarte mult in camera sa se aranjeze si apoi se plimba pe plaja in bikini, doar doar o sa o fotografieze un paparazzo.

“George si-a pierdut interesul cand a vazut-o cum este cu adevarat" a adaugat sursa citata.

Manuele Malenotti, cel mai bun prieten al lui Clooney, a dezvaluit ca stia de la inceput ca relatia dintre cei doi nu va merge.

“Stiu despre relatia lor pentru ca eu le-am facut cunostinta. Geroge a fost cel care a vrut sa o cunoasca pe Elisabeta, dar am stiut mereu ca nu va rezista alaturi de ea" a declarat acesta.


Dupa ce s-au cunoscut in timp ce filmau o reclama pentru brandul Martini, in anul 2000, George Clooney si modelul britanic Lisa Snowdon au avut o relatie de cativa ani, marcata de numeroase impacari si despartiri.

In 2007, actorul american a inceput o relatie cu Sarah Larson
, de care s-a despartit insa in mai 2008. Din 2009, starul american a avut o relatie exclusiva cu modelul italian Elisabetta Canalis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.