Kate si William au fost invitati la un eveniment Bafta "Brits to Watch" si au dat un aer regal covorului rosu pe care au mai pasit o multime de alte vedete.

La venimentul care a vut loc in weekend la la Teatrul Belasco din Los Angeles, Kate a purtat o rochie eleganta lila, drapata pe corp si cu o centura argintie,scrie DailyMail.


Sursa foto: PA Wire/Press Association Images

Printre celebritatile care au participat la eveniment s-a numarat actrita Nicole Kidman, Jennifer Lopez, care a fost insotita de mama, Tom Hanks, impreuna cu sotia lui, si Barbara Streisand, singura vedeta care a refuzat sa paseasca pe covorul rosu pentru ca nu-i place sa fie fotografiata de paparazzi.

  • Inainte de acest eveniment, ducele si ducesa de Cambridge au participat la un meci de polo, organizat in scopuri caritabile in Santa Barbara.

Cei care au vrut sa joace in echipa printului William au facut donatii de 60.000 de lire, in timp ce 600 de oameni au platit 2.500 de lire sa manance in aceeasi camera cu Kate si William.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.