Iubita chitaristului Bon Jovi, Richie Sambora, este o dama de companie care `costa` 1.000 de lire pe ora.

La cateva zile dupa ce tanara Yasmin Mitri a fost vazuta pe strazile din Londra cu Sambora, proaspat iesit de la dezintoxicare, aceasta a declarat pentru News of the World ca ii plac drogurile si sexul.

Agentia de dame de companie: Girls From Paradise o descrie pe tanara Yasmin ca fiind un model profesionist a carui companie costa 1.000 de lire pe ora si 5.000 pentru toata noaptea.

Tanara nu se sfieste sa se laude cu iubitii ei celebri.

Iubitul neu este un muzician celebru. Stiti formatia Bon Jovi? E Richie Sambora. Suntem impreuna de mai bine de un an. El locuieste in LA, dar vorbim mereu si imi trimite o multime de cadouri”, a declarat tanara pentru tabloidul britanic.

Ziaristii de la tabloidul britanic au aflat de povestea celor doi dupa ce `au apelat` la serviciile lui Yasmin, iar aceasta le-a aratat e-mailurile primite de la Sambora si cadourile lui.

La inceputul lunii Mai, Chitaristul trupei Bon Jovi s-a internat intr-o clinica privata de dezintoxicare din cauza unor probleme pe care le avea cu alcoolul si pentru ca era epuizat.

  • Bon Jovi vine la Bucuresti : Jon Bon Jovi si trupa sa se vor prezenta pe 10 iulie in fata publicului roman in Piata Constitutiei din Bucurest, incepand cu orele 16:00.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.