Starurile din seria de succes Harry Potter vor sa continue cu actoria, insa e putin probabil sa scape vreodata de insemnele povestii lui J.K.Rowling.

E interesant ce alegeri vor face si ce le va rezerva industria, care are prostul obicei sa incremeneasca actorii in acelasi gen de roluri.

Cel mai simplu ii va fi probabil Emmei Watson, care si-a schimbat deja radical look-ul si are doua noi filme, My Week with Marylin, in regia lui Simon Curtis, si The Perks Of Being A Wallflower, adaptarea unui roman de Stephen Chbosky despre maturizarea unei adolescente de 15 ani. [Exista viata dupa Harry Potter?]

Ron Weasley a acceptat si el patru roluri, dintre care unul de sportiv si doua de soldat, in Comrade, Eddie the Eagle, Cross Country si Wartime Wanderers, iar Daniel Radcliffe va fi un avocat tanar fata in fata cu o fantoma, in Woman in Black.

"Harry Potter"- cifrele magice ale unei francize de succes


  • Iata restul listei:

Elijah Wood. De fiecare data cand Elijah Wood va deschide ochii albastri inspre camera, vom suspina cu totii si vom exclama, „Ah, Frodo!”. Stapanul inelelor l-a adus in atentia lumii si doar alte roluri de succes (si bune) il vor indeparta de inceputuri. Urmeaza sa-l vedeti in Celeste and Jesse Forever, o dramedie despre cupluri, in care va schimba tonul, dar si in cele doua parti The Hobbit, unde se intoarce la Frodo.

Rowan Atkinson
nu va fi niciodata altcineva decat Mr. Bean. De aceea, rolul revine din cand in cand in viata lui, sub forma unui film de cinema, a unei serii animate etc.

Sarah Michelle Gellar va ajunge probabil la finalul carierei obosita de toate rolurile prin care a incercat sa scape de Buffy. Insa va fi greu, daca nu imposibil – Buffy the Vampire Slayer a avut genul acela de succes care le inghite actorilor vietile profesionale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.