Actorul britanic Hugh Laurie, care il interpreteaza pe doctorul House in celebrul serial american House M.D., a devenit noua imagine a firmei de cosmetice L'Oreal Paris.

Impreuna cu actorii Gerard Butler si Patrick Dempsey, Laurie face reclama cosmeticelor pentru barbati (produsele L'Oreal Paris Men Expert), scrie Daily Mail.

"La inceput am avut impresia ca este o greseala , apoi am realizat ca L'Oreal nu cauta modele, ci oameni adevarati cu o personalitate puternica carora nu le este frica sa spuna ca folosesc cosmetice", spune Hugh Laurie.

Actorul este foarte apreciat in Statele Unite pentru interpretarea rolului principal din serialul House M.D., care a ajuns la sezonul 8. Laurie a declarat pentru Radio Times ca acesta s-ar putea sa fie ultimul sezon al serialului care i-a adus faima in America.

Conform Daily Mail, actorul ar fi platit cu aproximativ 400.000 de dolari pe serial, ceea ce ar inseamna ca Hugh Laurie este cel mai bine platit actor din televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.