Cantaretul american Justin Timberlake intentioneaza sa organizeze un concurs de talente pe platforma MySpace, aceasta initiatiava avand scopul de a revitaliza aceasta retea de socializare

Potrivit site-ului revistei Rolling Stone, cantaretul american va oferi mai multe detalii despre aceasta initiativa in luna august.

Johnny Wright, managerul cantaretului Justin Timberlake, a declarat ca artistul doreste ca acest concurs de talente sa reuseasca sa revitalizeze viitorul platformei MySpace. Cantaretul a devenit totodata unul dintre proprietarii acestei retele de socializare, aflata in prezent in declin.

Compania de publicitate Specific Media a cumparat MySpace cu 35 de milioane de dolari, saptamana trecuta, de la News Corporation.

  • Justin Timberlake si directorii companiei Specific Media au declarat deja ca unul dintre obiectivele avute in vedere pentru a relansa platforma MySpace va consta in reorientarea acestui brand catre artistii debutanti, scrie MEDIAFAX.

Cantaretul american si noua echipa manageriala de la MySpace isi vor prezenta planurile despre viitorul platformei cu ocazia unei conferinte de presa ce va avea loc pe 17 august.

  • In 2005, News Corp. a cumparat MySpace de la fondatorii companiei, pentru 580 de milioane de dolari. Popularitatea MySpace a scazut dramatic in ultimii ani, in pofida faptului ca News Corp. a facut eforturi semnificative pentru a atrage un public cat mai numeros pe aceasta platforma.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.