Sambata, 29 octombrie, de la ora 19, studioul Delta RFI se va transforma din nou in sala de concert. Trupa URMA va concerta live, in cadrul Anger as a Gift Tour.
"Anger as a Gift e o lovitura de moarte data prostului gust si atitudinilor contra naturii din lumea show-business-ului actual. Efectul de igienizare e cu atat mai puternic, cu cat e doar colateral si neintentionat", spune Mani Gutau, vocalul trupei. In 2003 URMA era doar un proiect. Acum, dupa doi ani, este o trupa matura, ce are deja doua albume la activ (si piese pentru cel de-al treilea), concerte extraordinare in marile orase ale tarii si cateva mii de fani adevarati. "Stilul muzical al URMEI este unul acustic, fara a apela la artificii moderne si fara compromisuri. Un stil care nu critica, ci schimba", mai spune Mani.

Primul videoclip URMA, la piesa This Time (stuffstock's style), poate fi deja vizionat pe posturile tv, iar un al doilea material pentru piesa Buy me with a cup of coffee este in stadiul final. Si prin acest proiect, venit ca o continuare a Saptamanii Muzicii Romanesti, ce a avut loc in urma cu o luna, Radio Delta RFI isi propune sa atraga atentia asupra muzicii romanesti live, de calitate si sa aduca in propriul studiou artisti valorosi, care au un cuvant de spus in muzica. Concertul va avea loc in studioul Radio Delta RFI din Bucuresti, in fata unui public alcatuit din 150-200 de persoane. Accesul publicului in spatiul neconventional, special amenajat ca sala de concert, se va face pe baza de rezervare, in limita locurilor disponibile.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.