30 de tinere actrite participa in aceasta perioada la castingul pentru primul film cu efecte speciale 3D, al carui actiune se va desfasura intr-un Bucuresti transformat total pe calculator.

Filmarile, programate in vara aceasta, vor consemna o alta premiera: se va lucra simultan la doua versiuni de film: atat in romana, cat si in engleza, pentru a putea intra cu filmul pe piete diferite.

"Subiectul filmului, o femeie care vrea sa devina criminal profesionist, promite o ocazie rara pentru cea care va reusi sa devina personajul principal", declara regizorul filmului, Kiki Vasilescu, potrivit MEDIAFAX.

"Cautam o actrita cu alura sportiva, dar care sa-si poata pastra feminitatea in timp ce interpreteaza o secventa in care ucide", a adaugat acesta.

Castingul se desfasoara chiar in aceste saptamani in Bucuresti, iar programarile se fac online, pe site-ul casei de productie: www.EastMovies.ro.

Desi promite un film spectaculos plin de efecte speciale, regizorul vorbeste de un buget foarte mic si de surse de finantare private, lucru putin obisnuit in peisajul cinematografic romanesc.

Kiki Vasilescu a pus in acest an bazele casei independente de productie EastMovies.ro si isi propune sa realizeze un film de actiune remunerat dupa standarde Hollywoodiene.

Drept consecinta, actorii nu vor beneficia de o remuneratie spectaculoasa, insa li se ofera o forma de participare la profiturile generate de film, dupa aceeasi metoda de lucru utilizata de productiile independente din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.