In ciuda gurilor rele care l-au criticat pe actorul Olivier Martinez ca a venit in Romania pentru filmarile la productia "Blood and Chocolate" in loc sa stea alaturi de iubita lui, Kylie Minogue, bolnava de cancer la san, acesta reuseste sa le impace pe amandoua foarte bine. in ultimele doua luni el si-a petrecut o mare parte din timpul sau pe avion, intre Bucuresti si Paris. Surse din interiorul MediaPro Pictures sustin ca francezul e vazut foarte rar pe platou, iar atunci cand apare, filmeaza mai multe scene in aceeasi zi, dupa care se indreapta grabit spre aeroport.

Astfel, el reuseste sa stea mai mult timp cu Kylie, care in prezent locuieste in apartamentul acestuia din Paris si sa nu intarzie lucrul la film. "Blood and Chocolate" se va incheia de filmat luna viitoare, cand Olivier va pleca in Marea Britanie, unde se turneaza "The Snow Goose", un remake al filmului din 1971.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.