De cateva editii incoace, prezentatoarea cu "Doua roti" de pe TVR 2, Cristina Soloc, si-a scos pieptul la inaintare. Brusc, acum are si ce sa arate

Morosanca de la postul TVR 2 s-a tot lepadat de "cojoace" pana cand, acum, in miezul toamnei, a ramas in maiou. Un maiou care mai mult o descopera decat o acopera. Minunea e direct proportionala cu adancimea decolteului. Si are mare adancime.

PUSH!

Cu alte cuvinte, peste vara, Cristinei Soloc i-au crescut sanii. Acest "mic" detaliu este scos in evidenta cu multa placere de posesoare, ca toata lumea sa observe ce bust impunator are! Totusi, exista cel putin o explicatie. E posibil ca prezentatoarea sa fi apelat la un sutien push up (in traducere libera, un sutien care "umfla" sainii). La fel de plauzibila e si varianta "siliconata". Nu costa foarte mult sa te lasi pe mana unui medic pentru a-ti indeplini visul. Dar cine ar fi crezut ca tocmai nora lui Paul Soloc va recurge la un asemenea artificiu?! In nici un interviu n-a lasat a se intelege ca ar avea nevoie de o operatie ca sa se simta bine in pielea ei. Ba, dimpotriva.

MAIOURI GENEROASE

Astfel, Cristina ingroasa lista VIP-urilor suspectate (pentru ca inca n-au recunoscut) ca ar fi recurs la operatie de marire a bustului. Andreea Raicu si Dana Razboiu sunt cele mai graitoare exemple. Inainte de a o adauga pe lista "siliconatelor", am intrebat-o pe Cristina Soloc ce s-a intamplat cu sainii ei de au crescut ca un cozonac. "V-au placut mult maiourile, de m-ati sunat. Chiar ma bucur ca va uitati la emisiunea mea, 'Doua roti>>. Da, aveti dreptate. Mi-au crescut sanii", ne-a raspuns Cristina, lasand loc de interpretari.

Oricum, telespectatorii au numai de castigat. Pot admira si o prezentatoare cu forme, langa o silueta de Yamaha. Iar Cristina Soloc se bucura atat de cresterea bustului, cat si de cresterea audientei.

VIZIONARE "V-au placut foarte mult maiourile mele noi si generoase, de m-ati sunat. Chiar ma bucur ca va uitati la emisiunea mea, 'Doua roti>>. Da, aveti dreptate. Mi-au crescut sanii" - Cristina Soloc, prezentatoare "Doua roti"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.