Zsolt Csergo, iubitul Nicoletei Luciu, a fost ca un radar marti seara la lansarea albumului Adelei Popescu. El nu l-a scapat din ochi pe Lucian Viziru, pe care, se spune, ar fi gelos.

Zsolt si Nicoleta au sosit marti seara in Music Club, spre finalul evenimentului prilejuit de lansarea primului album solo al Adelei Popescu, "Lacrimi de iubire". A fost prima data cand Luciu si-a scos iubitul in lume. Pana in prezent, ei au fost surprinsi doar de paparazzi.

PAZITI DE BODYGUARD

Amorezii nu au mai gasit loc la mesele clubului arhiplin si au fost nevoiti sa se aseze la o tejghea, in dreapta scenei pe care canta Adela. Nicoleta si Zsolt au fost paziti tot timpul de un bodyguard chel care s-a asigurat ca nu vor fi deranjati de nimeni. In timp ce Nicoleta butona un telefon mobil, Zsolt avea alta preocupare.

VIZIRU REZERVAT

Privirile lui insistente se indreptau spre partea opusa a localului, unde se afla Lucian Viziru. Acesta din urma a ezitat sa ii salute, preferand sa ramana la separeu alaturi de prieteni. Zvonurile despre gelozia lui Zsolt au aparut in presa de ceva vreme. Scenele pasionale in care Nicoleta a trebuit sa joace alaturi de Lucian Viziru in telenovela "Lacrimi de iubire" nu i-au fost deloc placute iubitului ei.

DUET CU BORDEIANU

Adela Popescu a sustinut un recital live, desi era foarte racita si avea temperatura 39 de grade. Adela a multumit familiei si iubitului sau Dan Bordeianu pe care l-a invitat pe scena sa cante in duet o piesa.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.