S-au implinit 40 de ani de la moartea legendarului Jim Morrison, iar fanii s-au strans la Paris pentru a plange inca o data la mormantul solistului The Doors.

S-au aprins lumanari, s-au pus flori – totul in memoria lui Morrison “The Lizard king”.

Printre fanii veniti la mormantul rockerului s-au aflat si fostii componenti ai trupei The Doors, chitaristul Robby Krieger si claparul Ray Manzarek, care au aprins si ei cateva lumanari in amintirea lui Jim Morrison, care a murit la varsta de 27 de ani.

Absent de la comemorare a fost tobosarul The Doors, John Densmore, care insa a declarat ca el prefera sa celebreze data de 8 Decembrie (ziua de nastere a lui Morrison) decat sa ii glorifice moartea.

A murit la 27 de ani din cauza ca era un alcoolic. Nu vreau sa glorific asta. Dar sunt cu adevarat mandru de muzica si poezia lui Jim”, a declarat Densmore.

Jim Morrison a murit pe data de 3 iulie 1971 la Paris. Solistul The Doors a fost gasit fara suflare in cada de baie a hotelului unde era cazat impreuna cu iubita lui – cauza mortii sale este necunoscuta, deoarece Pamela Courson, iubita sa, a refuzat sa autorizeze autopsia cantaretului – astfel ca moartea lui Morrison ramane si acum invaluita in mister.

Cu toate astea, muzica sa supravietuieste de peste 40 de ani si o va face in continuare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.