Printul Albert de Monaco si Charlene Wittstock s-au casatorit religios intr-o ceremenie fastuasa, devenind astfel printul si principesa de Monaco.

Printre invitatii la marele eveniment s-au numarat si vedete precum Karl Lagerfeld, Roger Moore si Giorgio Armani pe langa roialii europeni.

Mii de oameni au urmarit nunta in direct pe ecranele mari instalate pe zidurile bisericii unde se desfasura ceremonia religioasa.

Principesa Charlene de Monaco a ales o rochie de mireasa din matase ivorie, fara maneci si cu trena lunga, cu broderii cu mii de cristale Swarovski si perle, creatie a lui Giorgio Armani. [Albert si Charlene, un cuplu unit de pasiunea pentru sport si umor]

Mireasa are parul prins in coc si un voal lung pe cap. Ea a pasit spre altar precedata de sapte domnisoare de onoare.

La randul sau, printul Albert poarta o uniforma crem, tinuta clasica a garzilor palatului din Monaco. Manecile uniformei sunt brodate cu frunze de stejar si de maslin, iar tunica este inchisa cu butoni aurii, cu monograma, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce principii Albert si Charlene si-au rostit juramintele, au spus "da" si s-au sarutat, a fost interpretat un cantec sud-african, in onoarea tarii de origine a miresei.

Arhiepiscopul a binecuvantat cuplul princiar, care si-a pecetluit din nou uniunea printr-un sarut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.