Fratele mai mic al cantaretului Nick Carter sustine ca Michael Jackson l-a indemnat sa bea alcool si sa se drogheze cu cocaina cand avea doar 15 ani.
Aaron Carter, care a petrecut la inceputul anului o luna la dezintoxicare din cauza unor probleme "spirituale si emotionale", a dezvaluit ca era prieten apropiat cu regretatul megastar, insa, la un moment dat, comportamentul acestuia a inceput sa-l sperie si mama lui a fost nevoita sa cheme politia, scrie femalefirst.co.uk.

"Nu am vorbit niciodata despre asta...acum este prima oara. Mi-e dor de Michael. Am petrecut vremuri minunate alaturi de el. Faceam lucruri cu el pe care nu le-a mai facut nimeni altcineva. Insa m-au bulversat niste gesturi de-ale sale. Mi-a dat sa beau vin. Puteam sa refuz, dar aveam doar 15 ani. Mi-a dat si cocaina. Ma simteam ciudat din cauza asta. Am vorbit apoi zilnic, ore-n sir, la telefon. Il admiram mult, insa comportamentul lui m-a deranjat. Apoi, mama a sunat la politie"
, a povestit Aaron Carter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.