Charlize Theron a recunoscut ca sufera de tulburare obsesiv compulsiva, actrita spunand ca nu poate sa se comporte normal daca locuinta sa nu este curata si ordonata.

Charlize Theron spune ca, din cauza bolii de care sufera, trebuie sa verifice fiecare colt si sertar al unei case noi inainte sa se mute, simptomele agravandu-se atunci cand trebuie sa inchirieze locuinte pe perioada filmarilor.

Ea a declarat in emisiunea "Piers Morgan Tonight" de pe CNN: "Am o problema cu lucrurile ascunse, mi-e foarte greu. Mai ales daca inchiriez o casa si lucrez la un film, trebuie sa stiu ce se afla in toate dulapurile". "Sunt atat de patetica. Primul lucru pe care il fac este sa inspectez fiecare dulap si sertar si apoi trebuie sa pun lucrurile acolo unde cred ca trebuie sa fie, astfel incat sa am acces la ele. Este rau, este atat de patetic, sunt singura, trebuie sa gasesc un barbat", a mai spus ea, potrivit MEDIAFAX.

  • O persoana obsesiv compulsiva ramane blocata mintal intr-un model de ganduri si comportamente repetitive care sunt lipsite de sens si suparatoare, dar si dificil de depasit. Daca boala obsesiv compulsiva devine suficient de severa, aceasta poate distruge capacitatea unei persoane de a functiona normal acasa, la soala sau la serviciu.

Pe de alta parte, desi crede ca mariajul este "un drept divin", Charlize, care pledeaza pentru legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, spune ca nu vrea sa se casatoreasca. Ea a declarat ca este multumita de faptul ca mariajele homosexuale sunt permise in New York, dar ca Guvernul american nu se straduieste foarte mult in acest sens, casatoriile de acest tip fiind interzise in multe state din SUA.

Frumoasa sud-africana, care s-a despartit anul trecut de actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relatie timp de mai multi ani, spune ca ii plac relatiile sigure, pe termen lung, dar ca nu vede niciun motiv pentru care sa le oficializeze.

  • Charlize Theron este castigatoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), si mai are in palmares roluri precum cele din "Cu capul in nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) si "Hancock" (2009). Actrita a jucat, alaturi de Viggo Mortensen, si in "The Road", o drama SF regizata de John Hillcoat.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.