Travestiti care se aiba grija de invitati sau pahare uriase de sampanie in care vor dansa femei goale sunt doar cateva dintre detaliile care au fost dezvaluite despre nunta top modelului.

Unul dintre invitatii la nunta lui Kate Moss cu cu rockerul Jamie Hince, din trupa The Kills, ce va avea loc vineri in Anglia, a marturisit ca modelul a angajat mai multi travestiti care sa-i insoteasca invitatii pana la toaleta si inapoi la masa.

“De asemenea, Kate va avea si cativa barbati musculosi care vor veni la petrece la bustul gol, avand tatuaje false cu numele si chipurile ei si al lui Jamie pe spate si pe piept. Kate spera ca invitatii vor face poze cu acestia … Va exista si un pahar urias de sampanie in care o femeie goala va dansa invaluita in fum roz”
, a adaugat sursa citata, potrivit DailyStar.

Petrecerea va mai include si un numar de striptease oferit de o gimnasta la trapez iar invitatii vor dansa pe muzica scotiana.

De asemenea, vedeta va pune la dispozitia invitatilor diverse costumatii, cu palarii, peruci colorate si mustati false.

  • Kate Moss, celebra pentru modurile neobisnuite de a petrece, si Jamie Hince au trimis de curand invitatilor lor lista cu cadourile pe care si le doresc, ce include 14 scrumiere de cristal, care costa fiecare 240 de lire sterline, si cutii cu sampanie Louis Roederer Cristal din 2002, la pretul de 1.833 de lire sterline, scrie mediafax.ro.

Printre articolele mai ieftine se numara o masa gelatinoasa in forma de iepure, la pretul de 35 de lire sterline.

Kate Moss, in varsta de 37 de ani, si Jamie Hince, solistul trupei The Kills, si-au anuntat logodna in luna februarie, dupa o relatie care dureaza de peste patru ani.

Potrivit presei britanice, Lila Grace, fetita in varsta de opt ani pe care modelul britanic o are din relatia ei anterioara cu editorul Jefferson Hack, va fi domnisoara de onoare principala la aceasta nunta.

Celebrul top model Naomi Campbell si actrita Sadie Frost vor fi celelalte doua domnisoare de onoare.

Citeste si:
Kate Moss îi ia apărarea lui Johnny Depp în procesul cu fosta soție
Kate Moss îi ia apărarea lui...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.