O tanara studenta din State povesteste, intr-un email, despre "cea mai nebuna noapte din viata ei", alaturi de Quentin Tarantino.

Tanara Beejoli Shah a devenit celebra dupa ce email-ul ei, in care povesteste cum Tarantino i-ar fi supt degetele de la picioare, a ajuns pe internet si a fost preluat de intreaga presa de scandal din America.

Beejoli Shah, in varsta de 23 de ani, povesteste cum l-a cunoscut pe Tarantino la o petrecere in Beverly Hills, dupa care au mers impreuna la casa regizorului.

"Sunt sigura ca toata lumea iti spune asta - dar mi-a placut la nebunie filmul Reservoir Dogs", aceasta este replica cu care tanara sustine ca l-a agatat pe Tarantino.


Aceasta este Beejoli Shah - Captura Foto: Daily Mail

Aceasta povesteste in continuare cum au discutat despre Kill Bill, dupa care regizorul a invitat-o la el acasa. Odata ajunsi acolo, cei doi au facut cateva poze, pe care ea le-a atasat la email pentru a dovedi ca povestea este adevarata.

Beejoli Shah povesteste cum, dupa un timp, Tarantino i-a sugerat sa mute "petrecerea" in dormitor. Email-ul detaliaza multe din caracteristicile fizice ale lui Tarantino si povesteste cum regizorul a rugat-o pe tanara sa il lase sa ii suga degetele de la picioare.

"Asa au inceput cele mai ciudata 10 minute din viata mea - in timp ce degetele imi erau sarutate de un castigator al premiului Oscar. Dimineata, in timp ce el era in dus, m-am uitat printre lucrurile lui si i-am aflat adresa de e-mail. Cand s-a intors ne-am mai <jucat> putin, dupa care m-a dus acasa. Si da, Tarantino arata ca Frankenstein", conclude tanara.

Intregul e-mail al tinerei il puteti vedea aici - ATENTIE - Continut Explicit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.