Supermodelul german sustine ca este foarte important pentru cuplurile casatorite sa aiba o viata sexuala sanatoasa si spune ca ii place sa fie inventiva in dormitor.

Heidi Klum, in varsta de 38 de ani, spune ca din cand in cand ii place sa danseze la bara pentru sotul ei.

"Nu e nimic in neregula cu un portjartier dragut. Nu zic ca tre sa pui o bara in dormitor (...). Dar mie imi place sa fac asta uneori"
, a spus Klum, care a mai adaugat ca pentru ea este usor sa aiba o viata sexuala sanatoasa, deoarece se simte foarte atrasa de sotul ei, Seal, in varsta de 48 de ani.

"Este atragator chiar si cand doarme. Este cumsecade si un gentleman, iar aseara l-am privit pe scena si in continuare face spectacol. Sunt mandra ca este barbatul meu", a mai spus vedeta, potrivit contactmusic.com.

Heidi Klum, care l-a cunoscut pe Seal cand era insarcinata cu Flavio Briatore, spune ca a simti imediat ca exista o legatura intre ea si sotul ei.

"Nu sunt genul inabordabil. Se face schimb de numere de telefon si apoi oamenii asteapta patru sau cinci zile inainte sa sune. Nu vad rostul. Daca simti ceva, de ce ai lasa sentimentul sa treaca. Nu traim decat o data"
, a mai spus Klum, care s-a casatorit cu Seal in 2005, pe o plaja din Mexic si isi reinnoiesc juramintele la fiecare aniversare a casatoriei.

Cei doi cresc impreuna patru copii: Leni, in varsta de sapte ani, Henry, de cinci ani, Johan, de patru ani, si Lou, de un an si opt luni.

Heidi Klum, goala in noul videoclip al lui Seal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.