Tina Brown, redactroul sef al revistei americane Newsweek, a realizat un scenariu referitor la viata printesei Diana daca ar mai fi fost in viata.

Potrivit acesteia, Lady Di ar fi fost prietena pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles, actuala sotie a printului Charles si ar fi avut 10 milioane de urmaritori pe Twitter, scrie DailyMail.

Statusul printesei pe Facebook ar fi fost "complicat" iar printre cei 107,623 de prieteni ai ei s-ar numara Bono, Chelsea Clinton, fotbalistul David Beckham, autoarea romanelor "Harry Potter", J.K. Rowling si tenismenul Rafael Nadal.

De asemenea, Tina Brown isi imagineaza ca Lady Diana ar fi trait la New York, l-ar fi parasit pe Dodi Fayed, iubitul alaturi de care si-a piedut viata in accidentul de masina din august 1997 si ar mai fi trecut prin doua casnicii.

In acest articol, care va fi publicat cu cateva zile inainte de 1 iulie, cand printesa Diana ar fi implinit varsta de 50 de ani, Brown scrie ca Lady Di ar fi fost in relatii bune cu fostul sau sot, printul Charles, si ar fi fost prietena cu Carole Middleton, soacra fiului ei.

Cat despre Kate Middleton, Brown sustine ca printesa Diana ar fi placut-o, insa s-ar fi simtit amenintata de ea.

"Adoratia in cresetere a publicului fata de Kate i-ar fi provocat Dianei cateva momente grele. Diana ar fi trebuit sa se adapteze unei scaderi a atentiei", spune jurnalista, care a scris cartea "Cronicile Dianei".


O serie de fotografii socante facute printesei Diana imediat dupa tragicul accident din august 1997, in care aceasta si-a pierdut viata, au fost prezentate la cannes in cadrul unui documentar controversat - "Unlawful killing".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.