In videoclip artista participa la o cursa de masini si chiar invinge un barbat in competitie, dupa care asista la o lupta intre barbati. Mai multe detalii vezi in clipul incendiar.

Cantareata in varsta de 24 de ani apare imbracata sumar, iar la un moment dat este chiar ajutata de cateva femei sa se dezbrace pentru a-si schimba tinuta. Imbracata intr-o tinuta neagra cu paiete, Inna canta in fata unei custi in care se afla un leu.

Inna, pe numele real Elena Alexandra Aposteanu, are 24 de ani si este considerata un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, in foarte scurt timp, cluburile din Europa si Orientul Mijlociu.

In doar doi ani, Inna a devenit un nume important in intreaga Europa, iar piese precum "Hot", "Amazing" si "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri in topurile muzicale internationale, scrie best-event.ro.

Inna este primul artist roman care s-a situat pe pozitia intai intr-un top realizat de celebra revista americana Billboard, iar anul trecut a castigat cinci premii la Romanian Music Awards. Ea a fost recompensata cu un disc de platina in Franta, pentru vanzarea a 100.000 de unitati ale albumului "Hot", dar si cu un disc de aur in Olanda, pentru 25.000 de unitati vandute ale aceluiasi material discografic.

In decembrie 2010, Inna a primit European Border Breakers' Award (EBBA), distinctie acordata artistilor noi pentru succesul obtinut cu primul album lansat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.