Multi ne-am intrebat de ce vedeta s-a retras din lumina reflectoarlor iar acum chiar ea dezvaluie motivul.

Missy Elliott a dezvluit ca in 2008 a fost diagnosticata cu boala Basedow-Graves, o maladie care a facut-o sa isi piarda parul si i-a afectat grav sistemul nervos.

"Nu puteam sa scriu pentru ca sistemul meu nervos era afectat ...nici macar nu puteam tine un pix in mana", a declarat cantareata, in varsta de 39 de ani, care si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu ea int-o zi cand se afla la volan si nu si-a mai putut controla picioarele, scrie DailyMail.

"Nu puteam sa apas pedala de frana si era sa faca accident"
, a adaugat vedeta.

"Sistemul meu nervos a fost paralizat. Pielea ti-e uscata, iti cade parul si te trezesti de dimineata avand senzatia ca ai niste pietre in ochi", a declarat Missy Elliott intr-un episod din emisiunea "Behind the Music", realizata de postul VH1, ce va fi difuzat pe 29 iunie, scrie mediafax.ro.

La pacientii diagnosticati cu boala Basedow-Graves, glanda tiroida produce hormonul tiroxina in exces, ceea ce cauzeaza o crestere a ratei metabolice si poate influenta aspectul fizic al unei persoane si nivelul ei de energie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.