Telenovela Huidu-Zavoranu continua cu un nou episod. Oana Zavoranu l-a facut varza pe Papadopolul postului Prima TV si dezvaluie dedesubturile razboiului dintre ei. Initial, Querida n-a dat prea multe amanunte, stiind ca omul e insurat cu acte-n regula. Dar cand a vazut ca se ingroasa gluma, a rabufnit. Daca ar fi sa luam la puricat toate declaratiile Oanei Zavoranu ajungem la concluzia ca nu prea-i sta in caracter sa minta. Ea a recunoscut cu cine s-a iubit si n-a negat cand s-a spus ca despartirea de Cove era iminenta.

Ba chiar a marturisit ca e si disponibila, nu numai singura. Dar a trecut sub tacere multe avansuri care i s-au facut, ca sa nu-i bage in scandaluri pe Don Juani. Baiatul unui cunoscut om de afaceri i-a daruit, intr-o seara, 100 de trandafiri rosii, dar ea l-a refuzat in cel mai diplomat mod posibil. Pe scurt, se pare ca rolurile stau exact invers: Huidu poate zice ca strugurii sunt acri, daca n-a ajuns la ei. Altfel, cum se explica faptul ca a platit pe cineva sa-i posteze un joc pe site-ul sau prin care oricine poate sa-i umfle buza Oanei Zavoranu, aruncand cu o varza in fotografia ei? Un posibil raspuns ar fi ca Huidu e cel care a ramas cu buza umflata...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.