Manelistii nostri de frunte nu au o clipa de ragaz. Cand nu sunt ocupati cu petreceri, concerte, nunti, botezuri sau emisiuni tv, isi fac de lucru cu tot felul de "nimicuri". Nicolae Guta cauta de zor apartament de lux pentru fiica sa, Vali Vijelie isi ridica ditamai vila in Militari, iar Sorin Copilul de Aur isi brodeaza in aur numele pe vesta "de concert". Aflat printre primii in meseria de manelist, dar printre ultimii care se aratau fideli palpitantei vieti de locatar la bloc, Vali Vijelie si-a ridicat o frumoasa vila in Militari, cartierul in care s-a nascut si a trait dintotdeauna.

Munca la noua resedinta a manelistului a inceput acum doi ani, in prezent constructia aflandu-se in faza finisarilor. Vila a fost ridicata dupa placul lui Vali, care si-a dorit un living imens, de peste 80 metri patrati. Vila, care va fi gata probabil in primavara, strajuieste o proprietate de aproape 1.000 mp si e pazita de doi caini-lup, unul mai suparat decat celalalt.

Pentru o imagine cat mai potrivita unui "printisor al manelelor", Sorin Copilul de Aur si-a innoit garderoba cu o piesa de rezistenta. Adulatul mini-manelist se prezinta la cantari cu o vesta brodata cu strasuri suflate in aur, care are inscriptionat pe spate cu litere cat toate zilele cuvantul "Gold" ("aur" in limba engleza). Conducator detasat in materie de imobile detinute in gradina manelistilor, Nicolae Guta "patru vile" e iar in mare nevoie de spatiu.

De vreo doua luni solistul da tarcoale cartierelor rezidentiale din jurul Bucurestiului - Baneasa, Aviatiei si Pipera-Tunari -, pentru a achizitiona un apartament. Guta marturiseste ca noua casa nu e pentru el, ci pentru fiica sa, Nicoleta, care a mai mostenit o vila, la Petrosani, de la milostivul ei tata. Pentru odorul sau, manelistul a vizitat numai apartamente duplex al caror pret pleaca de la 350.000 euro. Nicolae Guta mai are trei vile in orasul sau natal, Petrosani, si un apartament in centrul Bucurestiului, la Piata Alba Iulia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.