Kristina Cepraga se pregateste pentru un curs de actorie la Los Angeles

Dupa aproape doi ani de munca in Italia, actrita Kristina Cepraga spera ca noul rol care i s-a propus, personajul unei "nebune drogate" in filmul italian "Apartamentul din Formentera" (proiect al producatorului Emanuele Cerman), sa reprezinte consacrarea ei in lumea filmului.

In urma cu un an si jumatate, fosta Vj-ita a MTV-ului a renuntat definitiv la televiziune in favoarea actoriei, arta pe care a aprofundat-o in Italia. Sfatuita de noii colaboratori, a "scapat" mai intai de numele "Kitty", asociat cu o imagine "invechita", in favoarea mai seriosului "Kristina". "Numele se potrivea cu imaginea de tanara prezentatoare la MTV, iar eu am renuntat definitiv la televiziune. Am inceput de la zero intr-o alta tara", marturiseste ea.

"Orgasm cerebral pe retina sufletului"

Pe 7 noiembrie va avea loc premiera filmului "Bad Brains", primul proiect al Kristinei pe meleaguri straine. Dupa acest film a participat la castingul pentru piesa "Dei tradimenti e dei Demoni", la celebrul Teatro Colosseo din Roma. Succesul piesei a bulversat-o pe actrita suficient incat sa declare: "Am plans la premiera pentru aplauze.

Era orgasmul cerebral care se implementa pe retina sufletului meu si avea sa devina drog".
Kristina a acceptat propunerile care au urmat si care ii dau sansa sa interpreteze diverse personaje. "Acum sunt in Toscana, unde filmez pentru un serial TV, "Carabinieri"", afirma actrita. "In mai incep filmarile pentru pelicula "Jazz d’amore", in care detin rolul principal. Ca sa obtin acest rol am participat la un casting unde au venit cateva sute de actrite, insa studiile mele de canto, balet si pian au ajutat-o pe regizoarea Virginia Barrett sa se decida in favoarea mea", sustine ea.

In aceasta productie, ea va interpreta rolul unei cantarete de jazz din Rusia, insa in filmul "Apartamentul din Formentera" (o pelicula realizata tot de echipa care a facut "Bad Brains"), ea se transforma total. "Sper sa fac un rol de drogata nebuna", marturiseste Kristina. Acestea nu sunt singurele oferte acceptate de actrita, care, de cand e in Italia, a facut cateva reclame, dintre care una pentru o firma de autocamioane.

"Nu cred ca e relevant cat castig din actorie, insa e adevarat ca din reclame merge mai bine. In plus, am in continuare afacerea cu linia mea de bijuterii, "KC"", spune Kristina, care acum cativa ani aparea pe posturile TV din Romania intr-o reclama la votca. "In ianuarie plec la L.A. pentru cateva luni, unde voi urma alte cursuri de actorie, la "Actor,s Studio"", sustine ea.

"Sunt casatorita cu actoria"

In ceea ce priveste relatiile amoroase care i s-au atribuit, printre care compozitorul Cristiano Malgioglio (63 de ani) si Robert De Niro, Kristina spune ca "este jenant cum se pot interpreta anumite lucruri".
"Sunt casatorita cu iubirea vietii mele. M-a ranit, m-a inselat, am vrut s-o parasesc, am ezitat sa cred ca e, intr-adevar, viata mea, dar pana la urma nu pot trai decat cu ea... actoria", a conchis Kristina.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.