Solista trupei Blondy declara ca nu se face actrita pentru ca nu suporta telenovelele, dar nu va zice nu daca i se da un rol. Dar fara casting.

Andreei Banica ii merge destul de bine de cand si-a inlocuit colega de trupa cu doua dansatoare. Pe langa cantat, ea a gustat si din mirajul televiziunii. Se pare, insa, ca nu prea a prins-o: "Voi pune mereu muzica inaintea televiziunii. Eu am fanii mei si nu am de ce sa ma reprofilez", afirma blonda.

COLEGA CU FOSTA COLEGA

De ceva timp se vehiculeaza zvonul ca Andreea este in tratative cu postul Acasa TV, dar impresarul ei Lucian Mitrea ne-a declarat: "Andreea este sub contract cu Antena 1 pana in decembrie". Cel putin pana la sfarsitul anului, Andreea Banica este colega de televiziune la Antena 1 cu fosta ei prietena si partenera de trupa, Cristina Rus. In vreme ce Andreea figureaza pe statul de plata al Antenei, Cristina are rol de invitat permanent in emisiunea "Revasa starurilor".

ROL PE TAVA

Andreea Banica nu vrea sa joace in telenovele pentru ca nu ii plac si nu poate sa se uite la ele. "Toata lumea e disperata sa joace in telenovele pentru bani si pentru publicitate!", spune blonda. Cantareata sustine ca nu merge la castinguri pentru ca sunt tampenii, dar: "Daca cineva imi ofera un rol, asta e!", ne-a declarat Andreea.

UN LOGODNIC GRIJULIU

Pe de alta parte, logodnicul si impresarul ei, Lucian Mitrea, spune ca nici el nu vrea sa isi vada iubita in telenovele pentru ca "un astfel de rol solicita prea mult si ea nu are timp". "Nu vreau sa fie ca Nicoleta Luciu care nu mai are timp de concerte cu Laguna", spune iubitul blondei. Dupa despartirea de Dinu Maxer, Nicoleta Luciu este impresariata de Lucian Mitrea, iubitul si impresarul Andreei Banica. Lucian este nemultumit de prestatia Nicoletei in trupa Laguna pentru ca, fiind actrita de telenovele, nu mai are timp de concerte.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.