Goldie Hawn a decis sa isi reia cariera de actrita, dupa o pauza de aproape un deceniu in care a stat departe de reflectoare, cu un rol intr-un serial de televiziune.

Potrivit femalefirst.co.uk , actrita americana nu a mai fost vazuta pe ecrane din 2002, de la mult apreciatul ei rol din comedia "Admiratoarele...din '60/ The Banger Sisters", in care a jucat alaturi de Susan Sarandon.

Potrivit presei americane, Goldie Hawn va juca in serialul TV de comedie "The Viagra Diaries", cel mai recent proiect al renumitului producator Darren Star, creatorul francizei "Totul despre sex", transmite MEDIAFAX.

In acest serial, Goldie Hawn va interpreta rolul unei femei care ajunge sa traiasca singura in pragul varstei a treia, dupa ce sotul ei sufera ceea ce se cheama "criza varstei mijlocii" si o paraseste, informeaza site-ul Deadline.com.

Inca dinainte de a-si lua o pauza in cariera, actrita americana a preferat sa isi rareasca frecventa aparitiilor in filme, jucand in doar opt lungmetraje in perioada 1992-2002.

Goldie Jeanne Hawn, nascuta pe 21 noiembrie 1945, este o actrita americana, regizoare si producatoare de televiziune, a carei cariera se intinde de-a lungul a peste patru decenii. Renumita pentru rolurile din filmele "Private Benjamin/ Benjamin, recrut fara voie", "Foul Play/ Joc inselator", "Wildcats/ Echipa de fotbal", "Bird on a Wire/ Pasarea pe sarma" si "The Banger Sisters/ Admiratoarele din...'60", Goldie Hawn a primit Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru rolul din "Cactus Flower/ Floarea de cactus" (1969).

Goldie Hawn si partenerul ei de viata, Kurt Russell, alaturi de care formeaza o familie din 1983, au impreuna doi copii, la randul lor actori: Kate Hudson si Oliver Hudson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.