Britney Spears i-a oferit unui fan o tratatie speciala in timpul spectacolului "Femme Fatale", care a avut loc joi in Sacramento, California.

In turneul "Femme Fatale" pe care Spears l-a inceput joi, in Sacramento, California, un fan norocos a luat locul iubitului cantaretei, caruia ii dansase in poala duminica, in timpul repetitiilor pentru costume, la care a asistat un grup select de bloggeri, relateaza MEDIAFAX.

Presa americana scrie ca, recent, Spears s-a logodit in secret cu Trawick, care, pana in urma cu o luna, era managerul ei. Jason Trawick, in varsta de 39 de ani, a cerut-o in casatorie pe artista americana compunand in onoarea ei o poezie de dragoste si presarand petale de trandafiri, printre cateva lumanari aromate, pe podeaua vilei lor din Los Angeles. Cantareata poarta deja pe degetul inelar un inel cu diamant in forma de floare.

Cuplul ar planui sa se casatoreasca in cadrul unei ceremonii discrete, in Hawaii, dupa ce Britney Spears isi va incheia seria de concerte incluse in actualul ei turneu mondial.

Britney Spears a fost casatorita cu dansatorul Kevin Federline, intre anii 2004 si 2008, si are doi fii cu acesta
. Prima ei casatorie, cu Jason Alexander, celebrata la Las Vegas dupa o noapte de betie, a fost anulata dupa 55 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.