Cantareata Andra va intona imnul national inaintea partidei dintre Lucian Bute si francezul Jean-Paul Mendy, contand pentru titlul mondial in versiunea IBF, la categoria supermijlocie, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

In cadrul galei programate la 9 iulie la Romexpo, ce va fi transmisa in direct de Pro TV, castigatorul concursului "Romanii au talent", Adrian Tutu va interpreta si el cateva melodii, scrie MEDIAFAX.

Lucian Bute si-a aparat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a saptea oara consecutiv, dupa ce l-a invins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic in repriza a zecea, intr-un meci disputat, in data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal.

Bute isi va pune din nou in joc centura, impotriva francezului Jean Paul Mendy, in cadrul unei gale care va avea loc in Capitala, in data de 9 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.